Ontdek highlights van Den Haag met een stadsspel

Ontdek alle stadsspellen

Het Binnenhof

Mauritshuis

Madurodam

Populaire spellen in Den Haag

Secret Escape Game
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
Hunted
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
Escape in the City
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
1

Ontdek Den Haag met een van onze citygames, met of zonder gids.

Ontdek Den Haag met spellen zoals The Hunt, Cluedo of een van onze andere spellen. Onze begeleiders staan klaar om je tijdens het spel te begeleiden, maar je kunt het ook zelfstandig spelen met alle informatie die je via e-mail ontvangt. Als je kiest voor begeleiding, belt een gids je bij de start, helpt je op weg, beantwoordt vragen en geeft tips als dat nodig is. Liever meteen beginnen? Kies dan voor het spel zonder begeleiding en ontvang alle informatie per e-mail, zodat je op een moment dat jou uitkomt kunt spelen.

2

Begin op elk gewenste locatie in 't centrum

Start je avontuur in Den Haag vanaf elke gewenste locatie in het centrum. Onze stadsspellen zijn zo ontworpen dat je overal kunt beginnen. Zodra je het spel hebt ontvangen, zie je in de app of krijg je uitleg over het gebied waar je in het centrum kunt beginnen. Vertrek vanuit je hotel, hostel of B&B in het centrum, of loop naar een van de nabijgelegen bezienswaardigheden om het spel te starten. Ben je er klaar voor? Go!

3

Activiteit en sightseeing in één

Combineer activiteit en sightseeing tijdens je avontuur in Den Haag! Ontdek de stad op een leuke en verrassende manier, van beroemde bezienswaardigheden tot verborgen juweeltjes. Leer interessante feiten en leuke weetjes over deze locaties terwijl je de opdrachten uitvoert. Een geweldige manier om deze culturele stad te verkennen met collega's, familie of vrienden.

4

Achteraf een online foto-album

Wie ontdekt de Verrader? Den Haag
Jachtseizoen Den Haag
Moorddiner Den Haag
Jachtseizoen Den Haag
City Hunters Den Haag
City Hunters Den Haag
Moorddiner Den Haag

Onze specialisten staan voor je klaar

Reviews

Sabine

Wie ontdekt de Verrader?

Het was een geslaagde dag met een groot verrassingseffect! We hebben allen genoten!

Eem

Wie ontdekt de Verrader?

Een leuk concept, goed begeleid door Pim en aantrekkelijke Bob ;) De tijd was wel krap voor alle opdrachten die uitgevoerd moesten worden, maar desondanks een echte aanrader voor een personeelsuitje of vrijgezellendag.

Lees meer Toon minder

Raad van State

Wie ontdekt de Verrader?

Top uitje! Goed geregeld en zo leer je je collega's eens van een hele andere kant kennen.

Mariska Engels

Wie ontdekt de Verrader?

Erg leuk spel om te doen en door de mogelijkheden om zelf nog vragen op te stellen kan je spel persoonlijk maken en afstemmen op je eigen wensen. Een aanrader voor een leuk teamuitje! Goed en enthousiast georganiseerd!

Lees meer Toon minder

Stephan de Reuver

Wie ontdekt de Verrader?

Wij zijn op vrijdag 10 december met de hele afdeling van KPN Event & Conferencing in Den Haag geweest en hebben Wie is de Mol gespeeld. We hebben het reuze naar ons zin gehad. Goed georganiseerd hoor. Een echte aanrader

Lees meer Toon minder

Sacha Blom

Wie ontdekt de Verrader?

Wij hebben als afdeling op 12 november Wie is de Mol gespeeld in Den Haag. Wij hebben deze dag ervaren als een ernorm leuke middag. Zelfs het weer deed goed mee. Iedereen was positief en we hebben allemaal een erg leuke middag gehad. Leuk om "je stad" ineens van een hele andere kant te bekijken. Alleen maar enthousiste reacties hier. Dus erg bedankt!

Lees meer Toon minder

Heidi Zijlstra

Wie ontdekt de Verrader?

Het was een superspel!!!! Het spel zat goed in elkaar. We hebben een hoop lol gehad onderweg. Het uitje met 38 mensen is erg goed bevallen! En de foto's van alle groepjes zijn ook een leuk aandenken. bedankt!

Lees meer Toon minder

Steven Goudberg

Wie ontdekt de Verrader?

Op 8 oktober 2010 hebben we met de afdeling Investigations het spel Wie is de Mol gespeeld in Den Haag. Het was een fantastische manier om door het centrum van Den Haag te wandelen. De opdrachten die moesten worden uitgevoerd, in combinatie met het feit dat iedereen de mol kon zijn, zorgden voor leuke taferelen. Al met al een geslaagde middag die goed georganiseerd was.

Lees meer Toon minder

Dave Hoppema

Wie ontdekt de Verrader?

Op een regenachtige ochtend in Den Haag genoot onze afdeling van de intriges rondom het wie is de mol spel. Prima uitleg van het spel gekregen. Iedereen was enthousiast. Leuke combo van wandelen, samenwerken, mollen en de stad leren kennen.

Lees meer Toon minder

ilona schutte

Wie ontdekt de Verrader?

Bedankt voor jullie goede zorgen !!

Het was een spannend team uitje met pittige opdrachten.

En tja omdat we natuurlijk niemand meer konden vertrouwen hebben we ons niet opgesplitst met de opdrachten.

Onze mol was de winnaar!! Het was erg geslaagd!!

En ook een lekkere lunch gehad bij het Wapen van Den Haag super!

Zeker een aanrader Groetjes ilona

Lees meer Toon minder

Gerda konincks

City Gps Tocht

Leuke tocht, goed georganiseerd. Bedankt Collin & Wessel

Teresa

The Phone Citygame

Het is al even geleden, maar 15 september hebben wij een ontzettend leuke teamdag gehad, mede dankzij jullie! Ik heb allemaal enthousiaste reacties en complimenten terug gekregen van mijn collegae!

Lees meer Toon minder

Van Adrichem

Gek op Holland

Jah, op eigen locatie het Hou van holland spel gedaan. Leuke presentatie en een mooi spel. Kijken terug naar een huwelijksfeest met veel sfeer en gezelligheid! Is zeker een aanrader!

Lees meer Toon minder

Gaia

Gek op Holland

Een geslaagd personeelsuitje voor de medewerkers van Theaters Diligentia en PePijn!

Er zat goede afwisseling in het spel en was hartstikke gezellig bij cafe-restaurant Rootz, alleen jammer dat de buzzers het niet volhielden tot het einde!

Lees meer Toon minder

DLT Media

Gek op Holland

Super leuke avond gehad. Heel veel dank!!

van Mierlo en Sieben

Gek op Holland

Erg leuke quiz, gezellig voor een teamuitje

Geeta Persaud

Magic Dinnershow

Wij hebben ontzettend genoten.Het was een geslaagde avond. De kunstjes van Magic-Jack was heel erg leuk. Het eten was ook heel erg lekker.

Kortom, een echte aanrader voor vrienden, kennissen en collega's.

Lees meer Toon minder

Marc

Levend Monopoly

Na een introductie van het spel met een biertje erbij gezellig met een deel van het team op pad geweest in Den Haag. Achteraf, na het uitreiken van de prijs, gedineerd bij de Haagsche Kluis. Aanrader!

Lees meer Toon minder

Gertjan

Pop Quiz

Gelukkig ging dat neurien bij mij een stuk beter ;-) De quiz was leuk... vooral mede door de presentatie! Nogmaals dank.

Richard

Pop Quiz

Bedankt voor de gezellige avond. Iedereen heeft zich prima vermaakt. Ik ga nu nog een beetje oefenen met neuriën :-).

Ontdek Den Haag op z'n leukst!

Bekijk alle citygames