Hoe te spelen

1

Boek en speel wanneer jij wilt

Klaar om een van onze stadsspellen te spelen, zoals The Wedding Game, The Hunt of Levend Monopoly? Wij zijn er klaar voor! Onze stadsspellen zijn te spelen in steden over de hele wereld en er komen elke keer weer nieuwe steden bij. Een stadsspel speel je samen met vrienden, familie of collega's op het moment dat het jou uitkomt! Boek gemakkelijk en snel via de website!

2

Met of zonder begeleiding

Onze spellen worden begeleid door enthousiaste spelbegeleiders. Zij komen op locatie in Nederland, België en Duitsland. Wil je in een ander land spelen? Dan kunnen ze je ook online of telefonisch begeleiden. Bij het bestellen van jouw spel kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.

Wil je direct starten? Kies dan voor een stadsspel zonder begeleiding. Je ontvangt alle instructies via de mail en wordt begeleid door onze app. Daarin ontvang je de opdrachten, aanwijzingen en hints.

3

Een fanatiek spelletje maakt dorstig!

In Nederland, België en Duitsland is het mogelijk om je spel te boeken bij een horecagelegenheid. Je wordt ontvangen met een drankje en krijgt daar speluitleg. Na het spel keer je terug naar het startpunt en word er nog een drankje aangeboden.

Wil je ook lunchen of dineren? Dat kan! We hebben arrangementen met en zonder horeca en je kunt ook op eigen gelegenheid blijven eten bij het gekozen restaurant. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden.

Populaire citygames

Wie ontdekt de Verrader? €12,50 per persoon
Ongeveer 2 uur
367 beoordelingen
Escape in the City €12,50 per persoon
Ongeveer 2 uur
250 beoordelingen
The Wedding Game €12,50 per persoon
Ongeveer 2 uur
146 beoordelingen

Laat je inspireren

Groeten uit Zwolle
Groeten uit Antwerpen
Groeten uit Utrecht
Groeten uit Doetinchem
Groeten uit Rotterdam
Groeten uit Enschede
Groeten uit Arnhem

Onze specialisten staan voor je klaar