Ontdek highlights van Ieper met een stadsspel

Ontdek alle stadsspellen

Fout in de vraag

Ieper ligt in België, niet in Nederland

Geen relevante data

Populaire spellen in Ieper

Secret Escape Game
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
Hunted
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
Escape in the City
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
1

Ontdek Ieper met een van onze citygames, met of zonder gids.

Ontdek Ieper met spannende spellen zoals Levend Monopoly, The Hunt of andere, met of zonder hulp van een gids. Onze gidsen kunnen je ondersteunen tijdens het spel, maar je kunt het ook zelfstandig spelen en alle nodige informatie ontvangen via e-mail. Als je kiest voor begeleiding, belt een gids je bij de start, helpt je op weg, beantwoordt je vragen en geeft tips indien nodig. Liever meteen beginnen? Kies dan voor het spel zonder begeleiding: je ontvangt alle informatie via e-mail en kunt spelen wanneer het jou uitkomt. Wil je voor of na het spel genieten van wat eten en drinken? In Ieper hebben we verschillende locaties die ook een lunch of diner kunnen aanbieden tegen een voordelige prijs in combinatie met het spel.

2

Begin op elk gewenste locatie in 't centrum

Start je avontuur in Ieper vanaf elke plek in het centrum. Onze stadsavonturen zijn ontworpen zodat je overal kunt beginnen. Nadat je het spel hebt ontvangen, zie je in de app of krijg je uitleg over het gebied waar je kunt starten in het centrum. Vertrek vanuit je hotel, hostel of B&B in het centrum, of loop naar een van de nabijgelegen bezienswaardigheden om het spel te beginnen. Ben je er klaar voor? Ga ervoor!

3

Activiteit en sightseeing in één

Ga op avontuur in Ieper en ontdek de stad op een leuke en verrassende manier! Je bezoekt verschillende plekken, van de bekendste bezienswaardigheden tot verborgen pareltjes. Tijdens de opdrachten leer je interessante feiten en leuke weetjes over deze locaties. Het is een geweldige manier om deze culturele stad te verkennen met collega's, familie of vrienden.

4

Achteraf een online foto-album

Maffia Diner Moordspel Ieper
50 Tinten Grijs Ieper
Moorddiner Ieper
Wie ontdekt de Verrader? Ieper
Moorddiner Ieper
Wie is de Rat? Ieper
Escape in the City Ieper

Onze specialisten staan voor je klaar

Reviews

Maureen

The Wedding Game

Super gezellig en superleuk! De opdrachten waren divers en het was goed begeleid. We hebben ontzettend genoten van een leuke dag!

Nathalie Loiseaux

Escape in the City

Hele leuke escape! Toffe opdrachten en hele lieve begeleiders. Zeker een aanrader!

Koen

Wie ontdekt de Verrader?

Het was een erg leuk, waarbij je ook de stad kan verkennen. Het is erg geschikt als teambuilding. Wij geven Wie is de verrader 5 sterren.

Jasper

Wie ontdekt de Verrader?

Het was leuk en gezellig en Lieke was een leuke host!

Mark Meulenbeek

The Hangover

Het spel was meer dan prima. Leuke opening van het vrijgezellenfeest.

Ontdek Ieper op z'n leukst!

Bekijk alle citygames