Ontdek highlights van 's-Hertogenbosch met een stadsspel

Ontdek alle stadsspellen

Sint-Janskathedraal

De Binnendieze

Het Noordbrabants Museum

Populaire spellen in 's-Hertogenbosch

Secret Escape Game
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
Hunted
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
Escape in the City
Ongeveer 2 uur
110 beoordelingen
1

Ontdek 's-Hertogenbosch met een van onze citygames, met of zonder gids.

Speel levend Monopoly, ga op zoektocht in The Hunt of op avontuur in The Wedding Game. Onze begeleiders staan klaar om je tijdens het spel te begeleiden, maar je kunt het ook zelfstandig spelen met alle informatie die je via e-mail ontvangt. Als je kiest voor begeleiding, belt een gids je bij de start of komt naar je toe op locatie. Deze helpt je op weg, beantwoordt vragen en geeft tips als dat nodig is. Liever meteen beginnen? Kies dan voor het spel zonder begeleiding en ontvang alle informatie per e-mail, zodat je op een moment dat jou uitkomt kunt spelen.

2

Begin op elk gewenste locatie in 't centrum

Onze stadsspellen zijn zo ontworpen dat je overal kunt beginnen. Zodra je het spel hebt ontvangen, zie je in de app of krijg je uitleg over het gebied waar je in het centrum kunt beginnen. Vertrek vanuit je hotel, hostel of B&B of loop naar een van de nabijgelegen bezienswaardigheden om het spel te starten. Ben je er klaar voor? Go!

3

Activiteit en sightseeing in één

Ga op avontuur in 's-Hertogenbosch en ontdek de plaats op een leuke en verassende manier! Je bezoekt diverse plekken, van de meest bekende bezienswaardigheden tot plekken waar je nog niets van wist. Tijdens de opdracht leer je boeiende feiten en leuke weetjes over deze locaties. Een geweldige manier om samen met familie, vrienden of collega’s op pad te gaan.

4

Achteraf een online foto-album

Hunted 's-Hertogenbosch
Bride vs Groom 's-Hertogenbosch
Alles mag op Vrijdag Quiz 's-Hertogenbosch
Wie ontdekt de Verrader? 's-Hertogenbosch
Wie ontdekt de Verrader? 's-Hertogenbosch
De Pelgrimscode 's-Hertogenbosch
Jacht naar de macht! 's-Hertogenbosch

Onze specialisten staan voor je klaar

Reviews

Claudia Traarbach

City Gps Tocht

Afgelopen dinsdag Teamuitje gehad, GPS-tour in Amersfoort. Super leuk geweest, iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad en mede dank zij onze begeleider Paul, die het geweldig deed, een topdag gehad. Bedankt!

Lees meer Toon minder

erwin

Wie ontdekt de Verrader?

Erg gelachen leuke middag gehad.

Jorritsma

Levend Ganzenbord

Heel leuk spel! Bedankt voor de gezellige middag!

Hetty (Grontmij)

Wie ontdekt de Verrader?

Bedankt Max, voor een leuke middag wie is de Mol, met prachtig weer in een prachtige stad...

Apotheek zenderpark

Wie ontdekt de Verrader?

Was erg gezellig!!!!!

Lia Goldak

Wie ontdekt de Verrader?

We hebben een super leuke middag gehad. Het spel is leuk in elkaar gezet. Wel hadden we graag na afloop de goede antwoorden gehad op de vragen die we beantwoord hebben tijdens het spel. We vonden de tijd van 1,5 uur iets aan de korte kant, met name als je de stad niet heel goed kent. Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet, en we zullen in de toekomst zeker aan jullie evenementenbureau denken. Groetjes Lia

Lees meer Toon minder

Floor van den Berg-Boel

Wie ontdekt de Verrader?

Hoi Pim en collega's, namens afdeling 3 van de Lingeborgh willen we jullie onwijs bedanken voor de geweldige middag. 'Wie is de Mol' is een briljant spel waar iedereen lol aan kan beleven. We genieten nog steeds na (mede dankzij de belachelijk leuke foto's! ;-). TOP!

Lees meer Toon minder

Josée Maas ASR Verzekeringen Utrecht

Wie ontdekt de Verrader?

Met de afdeling Wie is de mol gespeeld, bij sommigen komt de ware aard dan boven. De route was leuk, de opdrachten uitdagend, maar wel te doen. Alles was goed geregeld, zelfs het weer, het was een prachtige novemberdag. Voor de fanatici onder ons zou het leuk zijn geweest als iedereen teruggekoppeld had gekregen of zijn/haar persoonlijke opdracht gelukt was.

Lees meer Toon minder

Esther Staal

Wie ontdekt de Verrader?

Op 30 oktober hebben we een team-uitje gehad in Den Bosch. De reacties die we gekregen hebben waren allemaal zeer positief. Iedereen heeft genoten en vonden het een leuke activiteit. We gaan dit zeker rond vertellen! Nog bedankt voor de goede organisatie. Groetjes namens alle Medewerkers Lloyds Apotheek Brandepoort

Lees meer Toon minder

van dinther

Moordtocht CSI Coldcase

Wij als nichtjes vonden het erg leuk, goed geregeld en vriendelijk personeel.

Ga zo door!

Hetty

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Gisteren een nieuwjaarsborrel gehad met Centrum voor Fysiotherapie en we werden uitgedaagd voor het spel Wie is de mol. Iedereen was verdacht en uiteindelijk hadden we twee zeer goeie mollen!!! wat kun je je toch vergissen in je collega's. Blue Events jullie hebben het leuk voor elkaar! En wij hebben een super gezellige start van het jaar gehad. Ben erg benieuwd wat er van de foto's terecht is gekomen.

Lees meer Toon minder

ROC De Leijgraaf

Gek op Holland

Uiteindelijk kwam het nog uit ook: er kan nog van alles gebeuren! Hoofdprijs gewonnen en een heel gezellige avond gehad!

Regel Partners B.V.

Magic Dinnershow

Wat een leuke avond hebben wij gehad op 27 oktober jl. tijdens ons bedrijfsfeest! Van tevoren al veelvuldig goed contact gehad met Stadsspel en alles was goed geregeld en verzorgd, en MagicJack was een topper! Jack, nogmaals bedankt! Jij bracht de stemming er goed in!

Lees meer Toon minder

Bertina Hubertse - Adecco Group

Speeddaten met collega's

Het was de bedoeling dat de collega's uit de area elkaar wat beter zouden leren kennen op een ongedwongen manier. Zodoende kwamen uit op het spel " Speeddaten met collega's." De locatie, Wereldrestaurant Dara, is heel erg leuk en het eten was fantastisch! Vóór het voorgerecht begonnen we met de eerste ronde speeddaten, later werden meerdere rondes gespeeld. De vragen waren leuk en soms confronterend, maar het was een groot succes. Het was vaak hilarisch en we hebben erg gelachen. Bijna iedereen heeft iedereen wat vragen kunnen stellen en we hebben elkaar iets beter op een informele manier leren kennen. Een aanrader!

Lees meer Toon minder

marleen

Crazy 88 Stadspel

We hebben een te gekke middag gehad, vol plezier, leuke foto`s, grappige opdrachten. Tip gezamelijk de foto`s en video`s nakijken tijdens het wachten op het diner.

Groetjes Team BS De wegwijzer

Lees meer Toon minder

Karlijn

Crazy 88 Stadspel

Leuk spel om te doen! Goede uitleg het was gezellig

Tomas

Cluedo

Wij hebben afgelopen vrijdag een geslaagd kantooruitje gehad! Cluedo is echt een aanrader voor de mensen die nog twijfelen over welk spel ze moeten kiezen. De begeleiding door Sabine was ook erg prettig! Sabine & Stadsspel, bedankt voor deze zeer geslaagde middag! Mvg, Tomas (Rover/OVloket)

Lees meer Toon minder

Marieke Creemers

Wie ontdekt de Verrader? vrije locatie

Dorus, bedankt voor de geslaagde teamdag! We hebben erg veel lol gehad in het spel, waarin niets was wat het leek. En we hebben Den Bosch eens met ander ogen bekeken. Voor wie dit leest: een aanrader!

Lees meer Toon minder

eline hurkx

Sex in the City - Vrijgezellendag voor Vrouwen

Ik heb ontzettend genoten!hele leuke opdrachten.echt een aanrader!

Angela

The Hangover

Kei leukk !!

Zeker een aanrader:)

Ontdek 's-Hertogenbosch op z'n leukst!

Bekijk alle citygames